Over ons

Over ons

Industrial Parts verzorgd industriƫle demontage of verwijdering van machines. Wij demonteren op een vakkundige manier machines en systemen die niet meer nodig zijn. Deze machines en systemen kunnen worden hergebruikt of afgevoerd.

Aangezien 90% van onze gedemonteerde machines hergebruikt wordt, is het van onze hoogste belang dat de demontage van machines en installaties zeer zorgvuldig gebeurt zodat geen schade optreedt.

Het recyclen van de gebruikte machines heeft ook een groot financieel voordeel voor onze klanten, omdat wij demontage en verwijderingskosten besparen door machines opnieuw in te zetten of te recyclen.

Ook het milieu profiteert van het hergebruik van gebruikte machines.

Sinds 1995 zijn wij gespecialiseerd in het vakkundig demonteren van machines. We kunnen dus terugkijken op een kwart eeuw machinedemontage.

Met de ervaring die we hebben opgedaan in honderden machinedemontage plus het gebruik van moderne technologie, ons goed opgeleid team met alle nodige certificeringen, zijn wij carda enginnering – gebruikte machines de juiste partner voor uw aanstaande of geplande demontage.

Wij zijn gevestigd aan de Stationsstraat 37, 6515 AA in Nijmegen.

U kunt ons bereiken op +31 24 3488005

Producten

Ben je benieuwd welke producten wij verkopen? Wij hebben veel in huis, van compressoren tot motoren.

Bekijk producten

Nog een mooi verhaal over Industrial Parts

Hier is er de ruimte om nog meer te vertellen over Industrial Parts. Hierbij kan je denken aan hoe Industrial Parts in ontstaan, wij de eigenaar is, wat er verkocht wordt en wat missie en visie van Industrial Parts is. Dit is duidelijk een voorbeeld tekst en ik hoop dat hier een eigen fantastische tekst komt te staan.

Mis niet langer ons nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

© Industrial Parts B.V. Privacybeleid
Website realisatie door Pixel Creation